Tee hyvinvointiteko.

Tuntuuko siltä, että elämä polkee paikallaan? Lähde polkemaan, niin sydän tykkää. Tekisikö mieli lähteä kävelemään? Anna mennä vaan. Kymmenen minuutin kioskikävely vai puolen tunnin pyöräpyrähdys? Aloita siitä, mikä sinulle parhaiten sopii. Kokeile edes pientä muutosta arkeesi. Mitä sinulla on menetettävää? Voittoja sen sijaan tulee varmasti. Tämän helpompaa lääkettä vähentää riskiä sairastua sydän- ja verisuonisairauksiin, diabetekseen tai korkeaan verenpaineeseen ei ole. Samalla kestävyyskuntosi paranee ja mieli virkistyy. Jos sinua kiinnostavat suuremmat summat, niin mietipä tätä: kävelyn ja pyöräilyn lisääminen 20 prosentilla tuo neljän miljardin euron edestä terveyshyötyjä. Aikamoista! Ei pyörää tarvitse keksiä uudelleen. Riittää, kun nouset satulaan tai pistät tossua liikkeelle. Teet samalla ympäristöteon.

Hyödyt:

Kävelyn ja pyöräilyn lisääminen

0%
(% lisäys)

Terveyshyödyt

0
(4 miljardia )

Vähentää päästöjä

0 tonnia
(0,3 miljoonaa tonnia)