Tee ympäristöteko.

Tee fiksu päätös: pyöräile tai kävele. Se on todella helppo tapa osallistua ilmastotalkoisiin. Pienillä muutoksilla saadaan aikaan suuria vaikutuksia. Lisäämällä pyöräilyä ja kävelyä 20 prosentilla voidaan liikenteen päästöjä vähentää 0,3 miljoonalla tonnilla vuoteen 2030 mennessä. Kauppareissut, työmatkat, kyläilyt. Minne ikinä oletkin menossa, mieti miten sinne liikut. Voisitko korvata osan matkastasi jalkapelillä? Entä jos pyöräilisit metropysäkille? Valintasi tehostavat joukkoliikenteen toimivuutta. Samalla vähennät ilmanlaadun kannalta haitallisia päästöjä ja melua sekä lisäät ympäristösi viihtyvyyttä. Kun parkkipaikkoja on vähemmän, tilaa tallustella ja polkea on enemmän. Elävässä kaupungissa viihdymme kaikki paremmin. Äänestä jaloillasi ja lähde liikkeelle. Voittajia olette sinä ja ympäristö. Tee samalla hyvinvointiteko itsellesi.

Hyödyt:

Kävelyn ja pyöräilyn lisääminen

0%
(% lisäys)

Terveyshyödyt

0
(4 miljardia € )

Vähentää päästöjä

0 tonnia
(0,3 miljoonaa tonnia)