Kilpailun järjestää Liikennevirasto yhdessä Trafin kanssa.

Kilpailuun voi osallistua 12.11.-14.12.2018 välisenä aikana lisäämällä kuvan Instagramiin hashtagillä #elämäsimoottori. Kilpailuun voi osallistua useammalla kuvalla. Kilpailuun voi osallistua kaikissa maissa asuvat henkilöt. Liikennevirasto ja Trafi ei ole vastuussa teknisistä ongelmista johtuvista osallistumisesteistä.

Arvomme voittajan 15.12.2018. Voittaja palkitaan talvimakuupussilla (arvo n. 200 €). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Liikennevirasto ja Trafi vastaa palkinnon arpajaisverosta.

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan voitosta kommentoimalla hänen kuvaansa Instagramissa. Mikäli voittajaa ei kilpailun päättymisen jälkeen tavoiteta seitsemän vuorokauden sisällä tai mikäli kilpailun voittaja ei jostain syystä halua vastaanottaa palkintoa, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja. Voittajan nimi ilmoitetaan Elämäsimoottori.fi nettisivuilla.

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät oikeuden käyttää kilpailun voittajan nimeä eri viestintäkanavissa ilman eri suostumusta tai korvausta. Osallistuja luovuttaa oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa kaikessa kilpailuun liittyvässä viestinnässä. Kilpailun kuvien käytöstä muussa hankkeeseen liittyvässä mainonnassa, kuvan omistajalta kysytään lupa ja sovitaan tapauskohtaisesti korvauksesta.

Kuvan lataaja vakuuttaa omistavansa kaikki oikeudet kuviin ja hankkineensa suostumuksen kuvan käyttöön kaikilta siinä mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä. Kuvan tulee täyttää Instagramin käyttöehdot.  Kuvan lisääjä vastaa kuvan sisällön sopivuudesta.

Liikennevirastolla ja Trafilla on oikeus sensuroida kuvia, jotka ovat loukkaavia, häiritseviä tai muulla tavalla epäsovinnaisia. Instagram saattaa poistaa epäsovinnaisia kuvia, jotka ovat heidän sääntöjensä vastaisia kuvia. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Liikennevirasto ja Trafi pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin. Palkinnosta maksetaan arpajaisvero järjestäjän toimesta.

Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoita, eikä millään tavalla liity Instagramiin.