Antti är studerande och hans livsmotor är alltid redo för promenader och på sommaren också för cykelturer.

Jag är promenerare. På vardagarna promenerar jag hemifrån till universitet för att studera. Det är vettigt och förmånligt eftersom jag inte behöver köpa bussbiljett, berättar Antti.

På fritiden promenerar Antti också för att få motion. Hans favoriter är naturstigar.

Det är roligt att kunna lyssna på podcasts samtidigt som jag går. Jag promenerar också till närbutiken för att handla mat.

Ibland hoppar jag på sadeln, särskilt på sommaren använder jag cykeln ofta.

Dessutom är jag cyklist, i synnerhet på söndagar och somrar. Jag cyklar ibland på söndagar tillsammans med mina kompisar utan att ha något ändamål, helt för skojs skull. Jag cyklar till mitt sommarjobb varje vardag i tre månader. Längre distanser åker jag metro. Till metrostationen går jag, säger Antti.

Det finns många faktorer som får Antti att röra på sig:

Det som motiverar mig att röra på benen är att jag kan motionera, gå ner i vikt och ibland helt enkelt kan tillbringa tiden genom att lyssna på en bra podcast.

Anttis kombinationstips för alla nybörjare:

Prova på att promenera! Det är lätt och förmånligt och du behöver inget gymmedlemskap. Du kan till exempel börja med att promenera i en riktning i en halv timme och sedan promenera tillbaka. Det var så jag började. Och till slut ledde det till att jag började jogga och cykla.