Maria on toimitusjohtaja, jonka juttu on pyöräily sekä vapaa-ajalla että työmatkoilla.

Pyöräilen töihin silloin, jos minulla ei ole asiakaspalavereita ja olen koko työpäivän konttorilla. Yhteen suuntaan työmatkaa on 13 kilometriä. Aikaa menee noin 47 minuuttia, vähän tuulista riippuen. Vaikka aikaa menee työmatkaan pyörällä enemmän kuin autolla, on se silti palkitsevampaa polkea töihin, Maria innostuu kehumaan.

Vapaa-ajalla Marialle maistuu myös kävely, vaikka silloinkin pyöräily vie voiton. Vapaa-ajan pyöräilyyn Maria on löytänyt myös mielenkiintoisen hybridiyhdistelmän:

Menen Helsingistä Espooseen metrolla ja lähden sieltä pyöräilemään. Se on hauska tapa nähdä vähän laajemmin kotiseutuja, Maria kertoo.

Kauniit maisemat ja tutustuminen lähialueisiin motivoivat Mariaa polkimille.

Pyöräillessä näkee maisemia ja omaa kotiseutua paljon laajemmin kuin millään muulla tavalla. Lisäksi pyöräillessä saa kunnon annoksen raikasta ulkoilmaa. Kolmantena pointtina tulee liikunta. Se tulee kuin kaupan päälle huomaamatta, Maria hehkuttaa pyöräilyä.