Kannusta ihmisiä pyöräilemään töihin

Anna mennä

Yksi parhaista tavoista kannustaa ihmisiä pyöräilyyn on yksinkertaisesti ilmestyä päivittäin ajoissa iloisena.
Se on helppoa.

Pyöräilyllä on ennustettavissa olevat matkustusajat, koska pyöräilijät eivät jumitu liikenteessä kuten autonkuljettajat eivätkä ne ole viivästyneitä joukkoliikenteessä. Pyöräily on myös hauskaa. Se antaa todellisen vapauden tunteen ja liikunta auttaa polttamaan stressiä. Ei ole ihme, että perustetun Bike Portland -ryhmän mukaan pyöräilijät ovat onnellisimpia työmatkalaisia.

Kuinka rohkaista ihmisiä pyöräilemään töihin - pyöräilyn edut

Kannusta ihmisiä käyttämään polkupyörää

Älä ole pyöräpelaaja

”Älä epäluulo yrityksille, jotka vaativat uusia vaatteita”, kirjoitti Henry Thoreau. Hän oli oikeassa. Jos ihmiset eivät pysty tunnistamaan sinua ja sitä, mitä sinä teet, he eivät todennäköisesti edes aio tehdä sitä itse.
Lycra on mukava pyörällä, mutta verrattuna toimistoihin, se on outoa. Se tekee pyöräilystä näyttävän urheilulta eikä liikenteeltä. Sinun ei tarvitse pukeutua kuin rennot tanskalaiset osoitteessa www.copenhagencyclechic.com, mutta on hyvä olla saapumatta työpöydällesi lycraan, hämmentyneenä ja hikistä tippuvana. Useimmat ihmiset eivät halua aloittaa työpäivää näin!

Tee elämästäsi helpompaa itsellesi ja kollegoillesi lukemalla lisää siitä, mitä pukeutua pyöräillessäsi töihin.
Jaa reitit

Numero yksi syy siihen, miksi ihmiset eivät pyöräile, on liikenteen pelko.

Voit auttaa hillitsemään heidän pelkojaan ja matkustamaan luottavaisin mielin osoittamalla käytettävissä olevat hiljaisemmat reittivaihtoehdot – reitit takakatujen, puistojen, pyöräteiden ja kanavien hinausreittien kautta. Työtoverisi eivät ehkä ole tietoisia näistä edes kotikaupungissaan.

Voit myös ohjata heidät verkkosivustoille, jotka voivat auttaa heitä suunnittelemaan reitin työhön, kuten esimerkiksi PDF-tiedostoja polkupyöräkartoista, jotka piirtävät pyöräystävällisiä reittejä.

Tien jakaminen autoilijoille on suurin pelottelu pyöräilylle, joten tämä on yksi parhaista tavoista kannustaa pyöräilyä työskentelemään.

Selitä, kuinka pyöräilyharjoittelu voi auttaa

Sanomme “se on kuin pyörällä ajaminen”, koska et koskaan unohda.
Pyörällä ajaminen liikenteessä on kuitenkin erilainen taito, ja kuka tahansa, joka ei ole pyörännyt vuosia, on saattanut unohtaa sen – tai ei ole koskaan oppinut. Pyöräilytaitojen täydennyskurssi olisi hyödyllinen kaikille, jotka palaavat pyöräilyyn.

Bikeability-tuotemerkin alla olevat kansalliset standardipyöräilyharjoittelu on kulkenut kaukana pyöräilytaidon päivistä, eikä se ole tarkoitettu vain lapsille.

Näytä kuinka helppoa se on

“Sinun on oltava kunnossa!” Tämä on yksi kommenteista, jotka kuulet, jos pyöräilet säännöllisesti töihin.
Oletuksena on, että pyöräily on kovaa työtä.

Ei ole.

Pyöräily on tehokkain ihmiskäyttöisen liikkeen muoto. Se ei ole rasittavampaa kuin kävely ja menet neljä tai viisi kertaa nopeammin. Pyöräily on vaikeaa vain, jos muutat siitä kilpailun tai jos ajat halpaa ja ilkeä polkupyörää satulan ollessa liian matalalla, renkaat liian pehmeät ja ketju ruostunut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *